WHERE IT ALL BEGAN

Wist u dat…

… de betekenis van Cenzaa, ‘zijde’ is? Die naam is niet zomaar gekozen! Ervaar Cenzaa en u weet waar de naam vandaan komt: de prachtige zijdezachte structuren van Cenzaa producten versmelten heerlijk met de huid. 

Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute’: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied.

Uw huid verdiend advies op maat!

Een gezonde, jonge en stralende huid, dat is wat u wilt!

Maar hoe bereik je dat?

Welke producten kunt u gebruiken en in welke volgorde?

Cenzaa heeft hiervoor het unieke 6 stappenplan ontwikkeld voor maximale huidverzorging en huidverbetering. Zo weet u precies welk product u wanneer kunt gebruiken, zodat we samen u die gezonde huid kunnen geven!

The Art of Science en Nature

De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden ze bij Cenzaa erg belangrijk!

Daarom maken ze voor de ontwikkeling van doeltreffende huidverbeterende behandelingen en producten gebruik van het beste van twee werelden, the art of science en nature! Het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen.

Ons doel: samen met u het hoogsthaalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Hoge Concentratie werkstoffen

Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garanderen we mede door onze hoogtechnologische verpakkingen. Wist u dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumeriën!

PCN2© systeem

Als eerste op de wereld beschikt Cenzaa over het unieke PCN2© systeem; een revolutionaire uitvinding dat gelieerd is aan de medische wetenschap. In samenwerking met vooraanstaande laboratoria (een team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten) ontwikkelde Cenzaa het PCN2© systeem. De gepatenteerde PCN2© formules, zijn in elk Cenzaa product, in ongekend hoge concentraties verwerkt.

Hierin schuilt de kracht van Cenzaa!

 

PCN2© formules bestaan uit:

- Phytoceutical

- Cosmeceutical

Nutraceutical

- Neuroceutical

PHYTOCEUTICAL

Hoogwaardige stamcelcomponenten uit therapeutische planten en vruchtenextracten. Deze 100% actieve stamcellen zorgen voor een maximaal resultaat en zijn daadkrachtig bij huidproblemen.

COSMECEUTICAL

Resultaatgerichte werkstofcomplexen die het unieke vermogen hebben om dieper in de huidlagen door te dringen. De Cenzaa Cosmedische producten liggen hierdoor zeer dicht tegen de farmaceutische grens aan.

NUTRACEUTICAL

Maximale 'inside out' voedingsextracten zijn natuurlijke en actieve bouwstoffen (vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren) voor het lichaam en de huid. Ze voeden de cellen tot het maximale niveau en spelen een belangrijke rol in de gezondheid en schoonheid.

NEUROCEUTICAL

De klinisch bewezen ingrediënten bieden een ultieme bescherming en verminderen stress in de huid. Door de unieke formulering hebben ze een zeer positief effect op de huidconditie evenals op de gemoedstoestand.

CONTACT

Beauty,Skin & Feet Care

Schenge 4

4335 XS Middelburg

(in het pand van Healthclub Zeeland Gezond)

 

Tel: 06-82816087

Emailadres: info@beautyskinfeetcare.com

© Beauty, Skin & Feet Care. All rights reserved.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon